Transportul este gratuit pentru comenzi de peste 120 lei, livrate in Bucuresti | Livrare in aceeasi zi | Comanda la 0720.846.638
Doar persoanele care au implinit 18 ani pot comanda de pe vinpenet.ro!

Arezan Cramposie 2015 | M1.Crama Atelier | Murfatlar

Pozele produselor sunt cu titlu informativ. Eticheta produsului real poate fi usor diferita!

Arezan Cramposie 2015 | M1.Crama Atelier | Murfatlar

Culoare: alb
Gust: sec
Soi Romanesc: Cramposie
Tara de provenienta: Romania
Podgorie: Murfatlar
Brand: Arezan | M1.Crama Atelier
Regiune viticola: Colinele Dobrogei - RO
Anul de recolta: 2015
Treapta de calitate: Murfatlar DOC CMD
Tarie alcoolica (% vol.): 12,5
Volum nominal: 75 cl

Producator: M1.Crama Atelier
Cod produs: vn-cat-005
Disponibilitate: Stoc zero

Pret:

40,00 LEI
Fara TVA: 33,61 LEI

Acest produs nu mai face parte din oferta noastra.

This product is no longer part of our offer.

Info produs

Arezan Cramposie 2015 | M1.Crama Atelier | Murfatlar

Vin Alb | Sec | 2015 | Cramposie 100% | DOC CMD Murfatlar* | Alcool: 12,5% vol. | Volum: 75 cl | brand Arezan* | producator M1.Crama Atelier* | podgoria Murfatlar - Ferma 5 „Biută canal” | regiunea viticola Colinele Dobrogei | Romania | Oenolog consultant: Razvan Macici (RO) | Editie limitata: 6.981 sticle

note de degustare | Vinul din Cramposie (nu Cramposie Selectionata) revine in colectia Arezan cu recolta 2014, alaturandu-se celor din 2011 si 2013. Este un vin alb de culoare, plin de prospetime. Aromele sunt de floare de camp, polen de vita de vie si fan proaspat cosit. Gustativ, avem un vin expresiv si lejer, cu aciditate crocanta si o complexitate savuroasa de mere crude si fructe galbene, batute de soare. Strugurii sunt culesi dintr-o vie aflata la o altitudine de 28 m, spre S, plantata in 1988.

Arezan Cramposie 2011 - prezentare video

asociere culinaraPotrivit alaturi de bucatele vechi romanesti: pastrama de berbecut, ciorbe, mamaliga, sarmale si saramura.

temperatura de servire10 - 12 grade Celsius.
 
* Gasesti informatii suplimentare in sectiunea Info Producator.
 
 

Atelierul de Cadouri VinPeNet | O astfel de sticla de vin premium poate fi un cadou potrivit (se pune intr-o punga cadou sau intr-o cutie speciala). Poate deveni un cadou gourmet daca i se alatura o pastrama de berbecut sau o oala de sarmale, toate de foarte buna calitate si ambalate corespunzator.

 

 

Surse: cramaatelier.ro, agerpres.ro, onvpv.ro

 

M1.Crama Atelier este microcrama premium de la Murfatlar, “crama mica din crama mare”, asa cum ii spun localnicii. Este locul unde se fac vinuri rare din soiuri alese, dupa reguli noi si vechi. Murfatlar Romania anunta in anul 2011 infiintarea unei crame noi pentru vinificarea vinurile premium - o investitii de 550.000 euro - si inceperea unei colaborari cu renumitul oenolog Razvan Macici.

Cumpara de aici vinuri premium create de catre M1.Crama Atelier

 

Arezanul este o sarbatoare de pe vremea dacilor, care avea loc la inceputul anului agricol si consta in aruncarea in foc a coardelor de vita-de-vie si a vinului pentru a avea un an mai bun, mai roditor si imbelsugat. In zilele noastre sarbatoarea se mai numeste, in functie de zona, Arezanul viilor, Trifanitul viilor sau Gurbanul viilor. La Murfatlar se pastreaza si astazi vechea randuiala. Vinul Arezan este un vin caruia trebuie sa-i dai timp, sa-l descoperi alaturi de toate traditiile romanesti si soiurile noastre pe care le scoate la iveala.

Cumpara vinurile premium care fac parte din colectia Arezan

 

Murfatlar DOC - Vin de calitate superioara, cu denumire de origine controlata (DOC) care se obtine numai in perimetrul podgoriei Murfatlar, din struguri recoltati de pe plantatii de vita de vie situate in arealul delimitat pentru aceasta denumire, cu conditia respectarii tuturor prevederilor din caietul de sarcini “DOC Murfatlar”. Continutul de zahar la recoltare trebuie sa fie de minim 187 g/l. Taria alcoolica dobandita trebuie sa fie de minim 11% vol. si cea totala de maxim 15% vol. CMD - (struguri) culesi la maturitate deplina reprezinta treapta de calitate a vinului data de continutul in zaharuri la recoltarea strugurilor.
 
 
 

Oenologul roman Razvan Macici a primit distinctia de "Cel mai bun oenolog al anului 2012" din Africa de Sud. Razvan Macici este “artistul” care a organizat acest “atelier” si respecta un singur principiul - perfectiunea. Vinurile M1.Crama Atelier sunt dedicate exclusiv canalelor Horeca, poarta in fiecare sticla adevarul cuvintelor: “Lucrurile cu adevarat speciale se fac in timp.”

Cumpara vinuri premium create de Razvan Macici

 

 

Surse: cramaatelier.ro, agerpres.ro, onvpv.ro

 

Produse inrudite (4)