Transportul este gratuit pentru comenzi de peste 120 lei, livrate in Bucuresti | Livrare in aceeasi zi | Comanda la 0720.846.638
Doar persoanele care au implinit 18 ani pot comanda de pe vinpenet.ro!

Bendis Zenith | Crama Petro Vaselo | Recas

Pozele produselor sunt cu titlu informativ. Eticheta produsului real poate fi usor diferita!

Bendis Zenith | Crama Petro Vaselo | Recas

Culoare: Alb
Gust: Extra sec
Metoda de fermentare: Charmat - fermentare in tancuri
Denumire Vin Spumant: Spumant - RO
Tara de provenienta: Romania
Regiune viticola: Dealurile Banatului - RO
Podgorie: Recas
Brand: Bendis - Petro Vaselo
Tarie alcoolica (% vol.): 12,0
Volum nominal: 75 cl

Producator: Petro Vaselo
Cod produs: sp-pvas-006
Disponibilitate: Stoc zero

Pret:

39,00 LEI
Fara TVA: 32,77 LEI

Info produs

Bendis Zenith | Crama Petro Vaselo | Recas

STOC EPUIZAT

Vin spumant | Alb | Extra Sec | CHARDONNAY | 2014 | metoda fermentare CHARMAT | Spumant | Romania | producator Petro Vaselo* | brand Bendis | centrul viticol Recas | regiunea viticola Dealurile Banatului | Alcool: 12 % | Zahar: 17,4 g/l | Aciditate Totala: 6,2 % | Volum: 75 cl |

note de degustare | Vin spumant de o prospețime olfactivă excelentă: un parfum clar și elegant cu nuanțe de pere și de flori, cu note exotice de fructe albe. Palatul este crocant, cu o aciditate puternică temperată de o dulceață subtilă.

asociere culinara | Cheese-cake, tarte cu fructe de padure, produse de patiserie, fructe, biscuiti cu unt.

temperatura de servire | 8 - 10 grade C

 

* Crama Petro Vaselo este situata in localitatea cu acelasi nume din Judetul Timis si deține 172 de hectare, dintre care 42 sunt cu viță-de-vie. Aceste vițe de vie au fost cultivate în 2005 și 2009. Petro Vaselo este o vie biologic certificata unde strugurii, odată ajunși in pivnita, trec prin două selecții manuale pentru a îndepărta orice manunchi considerat impropriu. Dexteritatea vinificatorilor joaca un rol fundamental în evoluția de fermentație și rafinare. De-a lungul procesului de producție vinul este tratat în absența oricărui contact cu oxigenul; acest lucru permitand ca la sfârșitul fermentației sa nu se adauge nici un fel de antioxidant.

Produse inrudite (4)