Transportul este gratuit pentru comenzi de peste 120 lei, livrate in Bucuresti | Livrare in aceeasi zi | Comanda la 0720.846.638
Doar persoanele care au implinit 18 ani pot comanda de pe vinpenet.ro!

Cum cumpar

 

Site-ul www.vinpenet.ro se adreseaza persoanelor cu varsta peste 18 ani. Legislatia in vigoare interzice minorilor achizitionarea bauturilor alcoolice, de aceea in momentul utilizarii acestui site, orice utilizator declara pe propria raspundere ca prin plasarea de comenzi nu incalca prevederile legale.

 

 

Bine ai venit in magazinul online vinpenet.ro!

Am dezvoltat magazinul online vinpenet.ro pentru a-ti oferi posibilitatea de a alege, in liniste, dintre cele peste 900 de produse prezentate, pe acelea care ti se potrivesc cel mai bine. Pentru o experienta placuta, te rugam, sa citesti materialul de mai jos. Daca ai intrebari, contacteaza-ne pe adresa de e-mail comenzi@vinpenet.ro sau suna la 0720.VIN.NET (0720.846.638).

Spor la cumparaturi!

 

 

Cum cumpar de pe vinpenet.ro?

Trebuie sa am cont pentru a comanda produsele vinpenet? Nu este obligatoriu. Produsele pot fi comandate si fara a-ti crea un cont, insa exista anumite avantaje pentru cei care au cont pe site-ul vinpenet.ro.

Poti comanda produsele vinpenet:

1. on-line, direct de pe vinpenet.ro, cu ajutorul facilitatilor specifice unui magazin on line securizat

Comanda on-line pe vinpenet.ro se poate face prin inregistrarea unui cont de client sau prin introducerea datelor de identificare a clientului si adresa de livrare a produselor. Dupa ce ai finalizat comanda si ai ales modalitatea de plata, vei primi un e-mail de confirmare si vei fi contactat, in cel mai scurt timp, de un consultant vinpenet.

2. prin e-mail: comenzi@vinpenet.ro

Comanda pe e-mail este mai potrivita pentru clientii care au mai comandat de pe vinpenet.ro si cunosc modul nostru de lucru si caracteristicile produselor comandate. Referinta pentru fiecare produs comandat pe e-mail este produsul postat pe site, la momentul comenzii, cu toate atributele sale (inclusiv cele comerciale si alti termeni). Dupa primirea comenzii tale, vei fi contactat in cel mai scurt timp posibil de catre un consultant vinpenet, pentru a putea finaliza comanda si a lamuri toate detaliile legate de plata si livrare.

3. prin telefon: 0720.VIN.NET (0720.846.638) - de luni pana sambata 8:30 – 21:30

Comanda telefonica este recomandata ori de cate ori considerati ca un consultant vinpenet va poate ajuta sa faceti cea mai buna alegere.

 

Dupa plasarea unei comenzi on-line sau prin e-mail, vei primi un e-mail de confirmare si vei fi contactat, in cel mai scurt timp, de un consultant vinpenet.

 

Cum platesc?

Optiunile de plata difera in functie de tara de livrare.

A. Daca tara de livrare este România, sunt disponibile mai multe forme de plata:

1. Ramburs prin curierul care livreaza comanda, in momentul livrarii;

2. Plata cu cardul prin POS-ul pe care-l detine curierul Vinpenet care livreaza comanda, in momentul livrarii. Sunt acceptate cardurile Master Card, Visa valabil numai pentru Bucuresti;

3. Plata cu cardul on-line – operatiunea este efectuata prin intermediul solutiilor de plata on-line oferite de EuPlatesc.ro si se realizeaza in momentul inregistrarii comenzii. Comisioanele aferente platii cu cardul sunt suportate de catre vinpenet.ro (sc Vin Acum pe Net srl). EuPlatesc.ro garanteaza securitatea tranzactiei si a datelor personale de pe card precum si corectitudinea serviciilor noastre.

4. Plata prin ordin de plata catre: SC VIN ACUM PE NET srl - Str. Polona nr. 23C, sector 1, Bucuresti, cod postal 010492 - Nr. Reg Com: J40/ 1158/ 2013 - CUI: 31166950 - Cont bancar pentru plata in Ron: IBAN: RO31BTRLRONCRT0337481402 - Banca Transilvania.

Pentru plata prin transfer bancar, vei primi prin e-mail, factura pentru produsele comandate si vei putea face plata pe baza acestor informatii. Te rugam sa ne trimiti o copie dupa OP pentru confirmarea transferului.

 

B. Daca tara de livrare este una dintre tarile UE (alta decat România), plata se va putea realiza prin ordin de plata sau online.

1. Plata cu cardul on-line – operatiunea este efectuata prin intermediul solutiilor de plata on-line oferite de EuPlatesc.ro si se realizeaza in momentul inregistrarii comenzii. Comisioanele aferente platii cu cardul sunt suportate de catre vinpenet.ro. EuPlatesc.ro garanteaza securitatea tranzactiei si a datelor personale de pe card precum si corectitudinea serviciilor noastre.

2. Plata prin ordin de plata catre: SC VIN ACUM PE NET srl - Str. Polona nr. 23C, sector 1, Bucuresti, cod postal 010492 - Nr. Reg Com: J40/ 1158/ 2013 - CUI: 31166950 - Cont bancar pentru plata in Ron: IBAN: RO31BTRLRONCRT0337481402 - Banca Transilvania.

Pentru plata prin transfer bancar, vei primi prin e-mail, factura pentru produsele comandate si vei putea face plata pe baza acestor informatii. Te rugam sa ne trimiti o copie dupa OP pentru confirmarea transferului.

 

Cum se face livrarea si care sunt costurile suplimentare?

Livrarea prin curier sau ridicarea de la sediul firmei a comenzilor se va putea face numai dupa confirmarea comenzii Dvs. de catre un consultant vinpenet.           

A. Livrarea comenzilor pentru Bucuresti si judetul Ilfov

1. Livrarea acestor comenzi se face prin curier Vinpenet sau firme specializate de curierat. Termenul de livrare este de 4 - 24 ore, cu confirmarea de catre vinpenet a intervalului orar de livrare. Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 100 lei + TVA. Pentru comenzile mai mici de aceasta valoare, taxa de transport este de 20 lei.

2. Comenzile se pot ridica gratuit, de la sediul nostru aflat in Str. Polona nr. 23C, sector 1, Bucuresti, cod postal 010492, numai dupa ce ati agreat acest lucru cu un consultant vinpenet.

 

B. Livrarea comenzilor pentru alte judete din România

1. Livrarea acestor comenzi se face prin firme specializate de curierat. Termenul de livrare este de 24 - 48 ore. In momentul in care coletul pleaca de la sediul vinpenet.ro, vei primi automat un e-mail de confirmare a expedierii, care contine si numarul de AWB al coletului, pentru urmarirea acestuia. Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 400 lei + TVA. Pentru comenzile mai mici de aceasta valoare, taxa de transport este de 30 lei.

2. Comenzile se pot ridica gratuit, de la sediul nostru aflat in Str. Polona nr. 23C, sector 1, Bucuresti, cod postal 010492, numai dupa ce ati agreat acest lucru cu un consultant vinpenet.

 

C. Livrarea comenzilor in tarile din UE (mai putin România)

Livrarea acestor comenzi se poate face prin firme specializate de curierat (DPD), Door to door. Nu se pot face livrari in insulele din Grecia si Spania sau oricare alte insule ce apartin unei tari membre UE. In momentul in care coletul pleaca de la sediul vinpenet.ro, vei primi automat un e-mail de confirmare a expedierii, care contine si numarul de AWB al coletului, pentru urmarirea acestuia.

Termenul de livrare difera in functie de tara in care se face livrarea: 3 – 7 zile lucratoare.

In cazul in care nu se reuseste livrarea, coletul se va returna la sediul vinpenet.ro si comanda va fi anulata, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.


Costul de livrare se afiseaza automat in pagina de finalizare a comenzii. Acesta se calculeaza in functie de greutatea coletului si reprezinta o suma fixa, astfel:

- pentru un colet ce contine 1 - 6 sticle – taxa de livrare este de 150 lei,

- pentru un colet ce contine 7 - 12 sticle – taxa de livrare este de 200 lei,

- pentru 2 colete ce contin 13 - 24 sticle – taxa de livrare este de 500 lei,

- pentru 3-4 colete ce contin 25-48 sticle - taxa de livrare este 1000 lei,

- pentru colete ce contin mai mult de 49 sticle – taxa de livrare se calculeaza dupa caz.

 

Mai multe informatii gasesti aici:

Despre noi

Termeni si conditii

Politica de confidentialitate