Transportul este gratuit pentru comenzi de peste 120 lei, livrate in Bucuresti | Livrare in aceeasi zi | Comanda la 0720.846.638
Doar persoanele care au implinit 18 ani pot comanda de pe vinpenet.ro!

Termeni si conditii

Doar persoanele care au implinit varsta de 18 ani vor putea comanda de pe www.vinpenet.ro.

Misiunea site-ului vinpenet.ro este de a facilita, mijloci sau a oferi un sistem de referinta unic pentru preluarea in vederea livrarii a comenzilor de produse oferite de SC VIN ACUM PE NET SRL.

Comenzile se pot realiza si transmite:

Online - direct pe magazinul online vinpenet.ro cu ajutorul facilitatilor specifice unui magazin on line securizat.

Prin email – la adresa comenzi@vinpenet.ro sau vinpenet@yahoo.com

Telefonic – de luni pana sambata 8:30 – 21:30 la numarul de telefon: 0720.846.638.

Comanda online pe site se poate face atat prin inregistrarea unui cont de client cat si numai prin introducerea datelor de facturare si livrare a produselor. Dupa ce ati confirmat comanda si ati ales modalitatea de plata, un operator va va contacta in cel mai scurt timp.

Comanda pe email este potrivita mai ales pentru clientii care au mai comandat prin acest magazin si care au cunostinte despre modul nostru de lucru si specificul fiecarui produs comandat., referinta la produsul comandat va ramane produsul postat pe site cu toate atributele sale, inclusiv comerciale, ca si a celorlalti termeni, asa cum sunt ei publicati pe site. Si in acest caz, comanda este urmata de un telefon al unui operator in vederea confirmarii comenzii.

Comanda telefonica este recomandata ori de cate ori considerati ca un consultant al nostru va poate fi de folos in alegerea celei mai potrivite comenzi care sa satisfaca dorintele dvs in cel mai avantajos mod.

Toate produsele au afisate preturile in RON cu TVA.

Pentru unele produse, la comenzi de minim 6 sticle (1 bax) pretul este in avantajul clientului (acest lucru apare afisat sub pretul produsului numai daca accesati produsul respectiv).

In functie de modalitatea de livrare agreata de dvs., la pretul produselor se vor adauga costurile de transport, numai in anumite conditii. 

Pozele produselor sunt cu titlu informativ. Eticheta produsului real poate fi usor diferita!

 

Aveti la dispozitie urmatoarele modalitati de plata :

* Plata on-line - plata cu cardul folosind serviciile EUPLATESC.RO (toate comisioanele aferente platii cu cardul , vor fi suportate de catre SC VIN ACUM PE NET SRL ). EUPLATESC.RO garanteaza atat securitatea tranzactiei si a datelor personale de pe card, cat si corectitudinea serviciilor noastre.

*Pata cu cardul ( Master Card, Visa, Maestro ) - se plateste curierului  care livreaza comanda, angajat al SC VIN ACUM PE NET srl, in momentul primirii acesteia prin POS Banca Transilvania - disponibil numai pentru Bucuresti.

* Plata ramburs - se plateste persoanei care livreaza comanda in momentul primirii acesteia, care poate fi angajat al unei firme de curierat sau curier propriu (valabil numai pentru Bucuresti).

* Plata prin ordin de plata - se plateste la banca prin ordin de plata in contul IBAN: RO31BTRLRONCRT0337481402  deschis la Banca Transilvania iar termenul de livrare se va contoriza ulterior confirmarii platii.

Daca nu avem produsul in stoc sau se doreste personalizarea sticlelor de vin sau a cutiei, termenul de livrare va fi agreat de comun acord cu dumneavoastra de catre un operator al nostru. Pentru acest lucru este absolut necesar sa putem intra in dialog cu dvs, numarul de telefon pe care il introduceti trebuie sa fie utilizabil.
La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului si existenta facturii fiscale - acest document regasindu-se in plicul de pe colet. Produsele sunt inmanate in ambalaj sigilat.

vinpenet.ro isi rezerva dreptul sa suporte costurile de transport in favoarea clientilor, pentru anumite produse sau cand sunt in desfasurare campanii promotionale, verificati cu incredere rubrica de Promotii.

 

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre S.C. VIN ACUM PE NET S.R.L. si prin intermediul magazinului virtual www.vinpenet.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul scris al ambelor parti.
Astfel, urmatorii termeni vor insemna:
a. Cumparator - persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o Comanda, cu exceptia persoanelor care nu au implinit varsta de 18 ani in momentul lansarii Comenzii.

b. Vanzator -VIN ACUM PE NET SRL, avand sediul social in Bucuresti Strada Polona Nr 23C, etaj 3, Ap 3, J40/1158/2013, CUI:31166950.

c. Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.

d. Contract -  Comanda confirmata electronic de catre Vanzator .
 

Documente contractuale
Prin lansarea unei comenzi electronice pe site, prin email sau telefonice, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.
Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:
a. Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice, transmisa in una dintre cele 3 modalitati enuntate anterior.
b. Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul), devin obligatorii numai daca sunt confirmate de vanzator
c. Termeni si conditii
Daca vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor comenzii. Acceptare comenzii de catre vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea vanzatorului catre cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia, dar este in masura sa modifice anumite cerinte initiale ale cumparatorului, caz in care este necesara o reconfirmare a acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui contract.
Acest contract intra in vigoare la confirmarea comenzii de catre vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza contractului astfel incheiat.


Extinderea obligatiilor/drepturilor Vanzatorului/Cumparatorului
a. Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra Bunurile si Serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului;
b. Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii si scopul in care a fost achizitionat;
c. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.
d. Preturile afisate pe site sunt valabile in momentul lansarii comenzii, acestea fiind actualizate zilnic. Reducerile, promotiile sau discounturile de regula, nu sunt cumulative, aplicandu-se intotdeaun reducerea cu valoarea cea mai mare.
e. Preturile sunt afisate in lei (RON) si includ TVA (19%)
f. Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 20 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. S.C VIN ACUM PE NET SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, rupturi, zgarieturi, etc.
g. Produsele comandate raman proprietatea S.C. VIN ACUM PE NET SRL pana in momentul achitarii integrale a sumelor de plata.
h. Produsele ale caror caracteristici nu corespund cu specificatiile afisate pe site se pot returna dupa notificarea scrisa a S.C VIN ACUM PE NET SRL. In aceasta situatie clientul poate alege inlocuirea produsului cu unul conform sau returnarea contravalorii produsului si a cheltuielilor de expeditie. Cheltuilelile aducerii la conformitate (inclusiv cele de transport) vor fi suportate integral de catre S.C VIN ACUM PE NET SRL.

 

Mai multe informatii gasesti aici:

Despre noi

Cum comand

Politica de confidentialitate