Transportul este gratuit pentru comenzi de peste 120 lei, livrate in Bucuresti | Livrare in aceeasi zi | Comanda la 0720.846.638
Doar persoanele care au implinit 18 ani pot comanda de pe vinpenet.ro!

Despre noi

 

Despre noi | Vinpenet.ro este un magazin online specializat in vanzarea vinurilor premium si super-premium, a bauturilor spirtoase de calitate superioara, la un pret bun si cu livrare rapida. In marea lor majoritate, produsele vinpenet.ro fac parte din segmentul HoReCa (hotel, restaurant, catering) si nu se gasesc in magazinele de proximitate, supermarketuri, hipermarketuri.

 

Filtru de cautare a produselor | Pentru a gasi mai usor produsele pe care le doriti, am construit un instrument eficient de cautare a acestora. Produsele pot fi alese in functie de mai multe criterii ce apar in listele din meniu. Bauturile alcoolice prezente in oferta vinpenet.ro sunt impartite in 3 mari categorii:  Vinuri - linistite si spumante | Bauturi spirtoase - brandy, cognac, vinars, cidru, grappa, palinca, tuica, gin, lichior, digestiv, rom, tequila, votca, whisky | Bere si altele - bere, sucuri naturale, ape minerale premium. Pentru a satisface cat mai multe dintre cerintele clientilor nostri am adaugat inca 2 sectiuni: Cadouri si Delicateria.

 

Informatii despre fiecare produs in parte | Fiecare produs e descris printr-o 'fisa tehnica'. Aceasta poate cuprinde, in functie de specificul fiecarui produs in parte, informatii legate de: culoare, gust, soi de strugure, locul de provenienta, producatorul, brandul, anul de recolta, treapta de calitate, taria alcoolica, volumul. Incercam sa oferim poze cat mai clare si conforme cu realitatea (acolo unde se poate), note de degustare, propuneri referitoare la asocieri culinare, temperatura de servire. Vom incerca sa iti punem la dispozitie pareri ale specialistilor sau pasionatilor cu privire la produsul respectiv, informatii despre ingrediente, ambalaj, mod de folosire, termen de valabilitate, sa iti propunem produse inrudite etc.

 

Comenzi speciale - Cadouri | Echipa vinpenet.ro iti ofera consiliere in cazul unor comenzi speciale sau cadouri, care necesita un stoc mai mare de produse, personalizarea anumitor elemente sau o impachetare speciala. Suna la 0720.VIN.NET (0720.846.638) sau trimite un e-mail la comenzi@vinpenet.ro pentru a afla mai multe informatii despre stocurile disponibile, termenele de livrare si preturile aferente.

 

Comunicati-ne nevoia Dvs | Ai intrat astazi pe vinpenet.ro si nu ai gasit ce voiai? Da-ne un semn si spune-ne ce iti trebuie. Vom face tot posibilul sa gasim produsul pe care-l doresti. Contacteaza-ne prin formularul de contact de pe site, suna la 0720.VIN.NET (0720.846.638) sau trimite un e-mail la comenzi@vinpenet.ro!

 

Mai multe informatii gasesti aici:

Cum cumpar

Termeni si conditii

Politica de confidentialitate