Transportul este gratuit pentru comenzi de peste 120 lei, livrate in Bucuresti | Livrare in aceeasi zi | Comanda la 0720.846.638
Doar persoanele care au implinit 18 ani pot comanda de pe vinpenet.ro!

Politica de confidentialitate

 

SC Vin Acum Pe Net SRL va prelucreaza datele personale cu scopul de a va pune la dispozitie produsele comandate. 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti trimite o cerere scrisa, datata si semnata pe adresa de email: comenzi@vinpenet.ro sau pe adresa companiei noastre: Str. Polona nr. 23C, ap. 3, sector 1, cod postal 010492, Bucuresti. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in strainatate.
 
Pe site-ul www.vinpenet.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. SC Vin Acum Pe Net SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre SC Vin Acum Pe Net SRL si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii etc. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

 

Mai multe informatii gasesti aici:

Despre noi

Cum comand

Termeni si conditii