Transportul este gratuit pentru comenzi de peste 120 lei, livrate in Bucuresti | Livrare in aceeasi zi | Comanda la 0720.846.638
Doar persoanele care au implinit 18 ani pot comanda de pe vinpenet.ro!

Arezan Feteasca Regala - Feteasca Alba 2014 | M1.Crama Atelier | Murfatlar

Pozele produselor sunt cu titlu informativ. Eticheta produsului real poate fi usor diferita!

Arezan Feteasca Regala - Feteasca Alba 2014 | M1.Crama Atelier | Murfatlar

Culoare: alb
Gust: sec
Cupaje: cupaj alb
Tara de provenienta: Romania
Podgorie: Murfatlar
Brand: Arezan | M1.Crama Atelier
Regiune viticola: Colinele Dobrogei - RO
Anul de recolta: 2014
Treapta de calitate: Murfatlar DOC CMD
Tarie alcoolica (% vol.): 13,0
Volum nominal: 75 cl

Producator: M1.Crama Atelier
Cod produs: vn-cat-004
Disponibilitate: Stoc zero

Pret:

44,00 LEI
Fara TVA: 36,97 LEI

Acest produs nu mai face parte din oferta noastra.

This product is no longer part of our offer.

Info produs

Arezan Feteasca Regala - Feteasca Alba 2014 | M1.Crama Atelier | Murfatlar

Vin Alb | Sec | 2014 | Cupaj de Feteasca Regala 50%, Feteasca Alba 50% | DOC CMD Murfatlar* | Alcool: 13,0% vol. | Volum: 75 cl | brand Arezan* | producator M1.Crama Atelier* | podgoria Murfatlar - Ferma 3 "La Statie” si Ferma12 "Plamanul Mare" | regiunea viticola Colinele Dobrogei | Romania | Oenolog consultant: Razvan Macici (RO) | Editie limitata: 6.631 sticle

note de degustare | Un cupaj din 2 soiuri romanesti: Feteasca Regala si Feteasca Alba. Un vin de o culoare galben - verzuie, frumoasa si expresiva. Aromele sunt pline si bogate, cu nuante de fruct galben, pepene si floare de camp. Gustativ, avem un vin alb care incanta prin echilibrul dintre prospetime si complexitatea nuantelor de piersici zemoase, coaja de portocala dulce-amaruie si pere coapte.

asociere culinara | Potrivit cu peste, preparate din carne alba (pui, gaina, curcan etc), carne de porc, branzeturi lejere si fructe.
 
temperatura de servire | 10 - 12 grade Celsius.
 
* Gasesti informatii suplimentare in sectiunea Info Producator.
 
 

Atelierul de Cadouri VinPeNet | O astfel de sticla de vin premium poate fi un cadou potrivit (se pune intr-o punga cadou sau intr-o cutie speciala). Poate deveni un cadou gourmet daca i se alatura un preparat pe baza de carne de peste sau o branza lejera, toate de foarte buna calitate si ambalate corespunzator.

 

Surse: cramaatelier.ro, agerpres.ro, onvpv.ro

 

M1.Crama Atelier este microcrama premium de la Murfatlar, “crama mica din crama mare”, asa cum ii spun localnicii. Este locul unde se fac vinuri rare din soiuri alese, dupa reguli noi si vechi. Murfatlar Romania anunta in anul 2011 infiintarea unei crame noi pentru vinificarea vinurile premium - o investitii de 550.000 euro - si inceperea unei colaborari cu renumitul oenolog Razvan Macici.

Cumpara de aici vinuri premium create de catre M1.Crama Atelier

 

Arezanul este o sarbatoare de pe vremea dacilor, care avea loc la inceputul anului agricol si consta in aruncarea in foc a coardelor de vita-de-vie si a vinului pentru a avea un an mai bun, mai roditor si imbelsugat. In zilele noastre sarbatoarea se mai numeste, in functie de zona, Arezanul viilor, Trifanitul viilor sau Gurbanul viilor. La Murfatlar se pastreaza si astazi vechea randuiala. Vinul Arezan este un vin caruia trebuie sa-i dai timp, sa-l descoperi alaturi de toate traditiile romanesti si soiurile noastre pe care le scoate la iveala.

Cumpara vinurile premium care fac parte din colectia Arezan

 

Murfatlar DOC - Vin de calitate superioara, cu denumire de origine controlata (DOC) care se obtine numai in perimetrul podgoriei Murfatlar, din struguri recoltati de pe plantatii de vita de vie situate in arealul delimitat pentru aceasta denumire, cu conditia respectarii tuturor prevederilor din caietul de sarcini “DOC Murfatlar”. Continutul de zahar la recoltare trebuie sa fie de minim 187 g/l. Taria alcoolica dobandita trebuie sa fie de minim 11% vol. si cea totala de maxim 15% vol. CMD - (struguri) culesi la maturitate deplina reprezinta treapta de calitate a vinului data de continutul in zaharuri la recoltarea strugurilor.
 
 
 

Oenologul roman Razvan Macici a primit distinctia de "Cel mai bun oenolog al anului 2012" din Africa de Sud. Razvan Macici este “artistul” care a organizat acest “atelier” si respecta un singur principiul - perfectiunea. Vinurile M1.Crama Atelier sunt dedicate exclusiv canalelor Horeca, poarta in fiecare sticla adevarul cuvintelor: “Lucrurile cu adevarat speciale se fac in timp.”

Cumpara vinuri premium create de Razvan Macici

 

 

Surse: cramaatelier.ro, agerpres.ro, onvpv.ro

 

Produse inrudite (4)