Transportul este gratuit pentru comenzi de peste 120 lei, livrate in Bucuresti | Livrare in aceeasi zi | Comanda la 0720.846.638
Doar persoanele care au implinit 18 ani pot comanda de pe vinpenet.ro!

Cuartz Rose Brut Limited Edition | Crama Girboiu | Cotesti

Pozele produselor sunt cu titlu informativ. Eticheta produsului real poate fi usor diferita!

Cuartz Rose Brut Limited Edition | Crama Girboiu | Cotesti

Culoare: Rosé/ Roze
Gust: Brut
Metoda de fermentare: Charmat - fermentare in tancuri
Denumire Vin Spumant: Spumant - RO
Tara de provenienta: Romania
Regiune viticola: Dealurile Moldovei - RO
Podgorie: Cotesti Vrancea
Brand: Cuartz - Crama Girboiu
Tarie alcoolica (% vol.): 12,5
Volum nominal: 75 cl

Producator: Crama GIRBOIU
Cod produs: sp-grb-002
Disponibilitate: In Stoc

Pret:

45,00 LEI
Fara TVA: 37,82 LEI

Info produs

Cuartz Rose Brut Limited Edition | Crama Girboiu | Cotesti

Vin Spumant | Rose | Brut | Pinot Noir 100% | metoda fermentare Charmat | Romania | producator Crama Girboiu | brand Cuartz | podgoria Cotesti* - Dumbraveni, Dealurile Vrancei | regiunea viticola Dealurile Moldovei | Alcool: 12.5% vol. | Volum: 75 cl | Editie limitata: 3.000 sticle |

note de degustare | Acest spumant este conceput cu migala de Crama Girboiu pentru a oferi un mixt de jovialitate, gust si textura, toate infasurate intr-un parfum fructuos si floral. Definit de o culoare rose-somon cu un parfum ce aminteste de cirese si zmeura uimeste printr-un post gust curat si savuros cu inflexiuni de coacaze negre. Spumantul este realizat cu intentia de a darui surprise senzoriale placute in orice moment al zilei.

asociere culinara | Se potriveste cu prosciutto cu melone, roast beef, somon, deserturi.

temperatura de servire | 6 - 8 grade Celsius.

 

Dan Micuda, aprilie 2018 | Un rose spumant cu un perlaj intens, efervescent si efemeric succedat de un nas dominat de fructe rosii, dulci (capsuni, zmeura) alaturi de impresii citrice de grepfrut. Gustativ se prezinta echilibrat, cu un mousse catifelat, rotund si dulceag, in tonuri similare celor olfactive. Final proaspat si usor amarui. Un spumant bun, corect realizat, care se cere servit bine racit. Cea mai nimerita asociere la care ma pot gandi este o frapiera cu gheata si o terasa scaldata de soare.

 

 

 

Metoda de vinificare: Prima fermentare la Crama Girboiu, a doua fermentare in autoclave (cisterne cu manta dubla, care permit fermentarea sub presiune, mai exact eliberarea de CO2 ramane in compozitia vinului, generand perlajul spumantului) cu drojdii naturale pentru 3 luni in Italia, Treviso.

Produse inrudite (1)