Transportul este gratuit pentru comenzi de peste 120 lei, livrate in Bucuresti | Livrare in aceeasi zi | Comanda la 0720.846.638
Doar persoanele care au implinit 18 ani pot comanda de pe vinpenet.ro!

Lacerta Cabernet Sauvignon - Shiraz 2014 Magnum Cutie | LacertA Winery | Dealu Mare

Pozele produselor sunt cu titlu informativ. Eticheta produsului real poate fi usor diferita!

Lacerta Cabernet Sauvignon - Shiraz 2014 Magnum Cutie | LacertA Winery | Dealu Mare

Culoare: rosu
Gust: sec
Cupaje: cupaj rosu
Tara de provenienta: Romania
Podgorie: Dealu Mare
Brand: LacertA
Regiune viticola: Dealurile Munteniei si Olteniei - RO
Anul de recolta: 2014
Treapta de calitate: Dealu Mare DOC CMD
Tarie alcoolica (% vol.): 14,0
Volum nominal: 1,5 L | 1 sticla magnum, cutie

Producator: Lacerta Winery
Cod produs: vn-lcr-020
Disponibilitate: In Stoc

Pret:

159,00 LEI
Fara TVA: 133,61 LEI

Info produs

Lacerta Cabernet Sauvignon - Shiraz 2014 Magnum Cutie | LacertA Winery | Dealu Mare

Vin Rosu | Sec | Cupaj de Cabernet Sauvignon si Shiraz | 2014 | producator LacertA Winery | podgoria Dealu Mare - Breaza | regiunea viticola Dealurile Munteniei si Olteniei | Romania | Dealu Mare DOC CMD | Alcool: 14,0% vol. | Volum: 1,5L (cutie lemn) |

note de degustare | note de degustare | Vin cu o culoare rosie intensa, cu aroma fructuoasa in care menta, smochina, cirese si mure. Maturarea la barrique timp de un an adauga nuante de vanilie, cafea si condimente.

asociere culinara | Carne rosie (vita, vitel, porc, miel, oaie, rata, gasca etc), in special vanat, branzeturi puternic aromate si ciocolata.

temperatura de servire | 17 - 19 grade Celsius. 

 

(1) LacertA Winery este o investitie austriaca ajunsa la aprox. 10 mil. Euro: crama (tehnica de vinificare moderna, bazata pe principiul gravitational), salon de degustari, un magazin de vinuri si o camera de conferinte precum si 100 ha. vii noi. Totul a fost proiectat in jurul Conacului Dorobantu, opera arhitectului Ion Mincu, cladire construita in 1901 si renovata in 2005, conform planurilor originale. Aici se pune materia prima pe primul loc: “Avand cei mai buni struguri la dispozitie, inseamna mai putina munca in pivnita”.Cele 100 ha. cultivate cu vita-de-vie noi sunt jumatate la Fintesti (jud. Buzau), jumatate langa Merei. Sunt culturi cu Cabernet Sauvignon, Syrah, Pinot Noir, Merlot, Feteasca Neagra, Burgund, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Feteasca Alba, Pinot Gris, Muscat Ottonel si s-a incercat si aclimatizarea a 2 soiuri mai putin cunoscute la noi: Riesling de Rhin si Blaufraenkisch (Burgud Mare).

(2) Brandul LacertA cuprinde vinuri dedicate segmentului premium (albe si rosii). Normarea succesiva a productiei pe parcursul anului pana la obtinerea a max. 1 kg de struguri pentru fiecare butuc de vita si selectia stricta a strugurilor care intra in procesul de vinificatie asigura vinului un nivel calitativ ridicat. Vinurile sunt pastrate in conditii strict controlate iar atunci cand este cazul sunt maturate exclusiv in butoaie din esente de stejar de cea mai buna calitate provenind din Franta, SUA, Rusia, Ungaria sau Romania. Lacerta inseamnă “soparla” in latina. In viile din Fintesti soparlele sunt prezente in numar mare, aratand ca solul este fertil. Soparla prezenta pe eticheta este realizata printr-o suprapunere, ce imita la atingere pielea reptilei.

(3) Podgoria Dealu Mare, cel mai inchegat masiv viticol din Romania detine 8 centre viticole reprezentative: Boldesti, Valea Calugareasca, Urlati, Ceptura, Tohani, Breaza - Buzau, Merei si Zoresti.

(4) Dealu Mare DOC | Vin de calitate superioara, cu denumire de origine controlata (DOC) care se obtine numai in perimetrul podgoriei Dealu Mare, din struguri recoltati de pe plantatii de vita de vie situate in arealul delimitat pentru aceasta denumire, cu conditia respectarii tuturor prevederilor din caietul de sarcini DOC Dealu Mare. Taria alcoolica dobandita a vinului trebuie sa fie de minimum 11,0% vol. CMD - (struguri) culesi la maturitate deplina - reprezinta treapta de calitate a vinului data de continutul in zaharuri la recoltarea strugurilor (minim 187 g/l).

Produse inrudite (8)