Transportul este gratuit pentru comenzi de peste 120 lei, livrate in Bucuresti | Livrare in aceeasi zi | Comanda la 0720.846.638
Doar persoanele care au implinit 18 ani pot comanda de pe vinpenet.ro!

Mazzano Amarone della Valpolicella Classico 2009

Pozele produselor sunt cu titlu informativ. Eticheta produsului real poate fi usor diferita!

Mazzano Amarone della Valpolicella Classico 2009

Producator: Masi Agricola | Italia
Cod produs: VN MAS 001
Disponibilitate: In Stoc

Pret:

750,00 LEI
Fara TVA: 630,25 LEI

Info produs

Mazzano Amarone della Valpolicella Classico 2009

Vin Rosu | Amarone | Cupaj de Corvina, Rondinella, Molinara | 2009 | Mazzano* | Masi** | Italia | Alcool: 16% vol. | Volum: 75 cl | Editie limitata: 14.900 sticle

note de degustare Mazzano Amarone Classico 2009 este un vin maiestuos si auster, prototipul Amarone. Este un cupaj de Corvina, Rondinella, Molinara, de culoare rubinie opaca. Nasul este foarte aromat, amintind de visinele din visinata si de prune. Palatul este grandios, gustul de cirese marasca si afine curgand lin spre un final prelung si complex. 

asociere culinara | Carne rosie, prepelita, feluri de mancare temerare. Excelent cu branzeturi mature, cum ar fi parmezanul si pecorino.

temperatura de servire | 18 gr C.

 

Note:

* Familia Boscaini păstrează o colecție unică de vinuri fine, în beciurile sale private, produse în cantități limitate și numai în cei mai buni ani, pe care familia îi place să împartă cu iubitorii de vinuri Masi. Mazzano este un vin auster și maiestuos, prototipul pentru Amarone . Strugurii provin din podgoria omonima, renumita pentru calitatea produselor sale inca din secolul al XII-lea, și sunt prevăzute în crescatorii tradiționale de uscare în timpul lunilor reci de iarnă.

**În anii 1950, Masi a fost un pionier în stabilirea CRU-ul sau "o singură vie", concept în Italia. Vinurile companiei Amarone și Recioto din podgorii istorice CRU-uri sunt expresii excelente de site-uri terroir diferite din regiunea Valpolicella, care înzestrează vinurile cu stil unic și caracteristici tipice, ușor de recunoscut.

Produse inrudite (4)