Transportul este gratuit pentru comenzi de peste 120 lei, livrate in Bucuresti | Livrare in aceeasi zi | Comanda la 0720.846.638
Doar persoanele care au implinit 18 ani pot comanda de pe vinpenet.ro!

Bendis Nadir | Crama Petro Vaselo | Recas

Pozele produselor sunt cu titlu informativ. Eticheta produsului real poate fi usor diferita!

Bendis Nadir | Crama Petro Vaselo | Recas

Culoare: Alb
Gust: Brut
Metoda de fermentare: Charmat - fermentare in tancuri
Denumire Vin Spumant: Spumant - RO
Tara de provenienta: Romania
Regiune viticola: Dealurile Banatului - RO
Podgorie: Recas
Brand: Bendis - Petro Vaselo
Tarie alcoolica (% vol.): 12,0
Volum nominal: 75 cl

Producator: Petro Vaselo
Cod produs: sp-pvas-001
Disponibilitate: In stoc

Pret:

39,00 LEI
Fara TVA: 32,77 LEI

Info produs

Bendis Nadir | Crama Petro Vaselo | Recas

Vin spumant | Alb | Brut | PINOT NOIR | 2014 | metoda fermentare CHARMAT | Spumant | Romania | producator Petro Vaselo* | brand Bendis | centrul viticol Recas | regiunea viticola Dealurile Banatului | Alcool: 12 % | Zahar: 10,1 g/l | Aciditate Totala: 6,6 % | Volum: 75 cl |

note de degustare | Un vin spumant, care se caracterizează prin rotunjimea și densitatea de exprimare. Nasul explodează note de cireșe și iasomie. Echilibrul armonios între aciditatea intensă, dar savuroasă, și densitatea organoleptică a soiului Pinot Noir lasă pe cerul gurii o textură uimitoare și atrăgătoare.

asociere culinara |  Peste crud, crustacee si fructe de mare, crude sau gatite.

temperatura de servire | 8 - 10 grade C

distinctii: Medalie de Argint la Effervescents du Monde 2015

 

* Crama Petro Vaselo este situata in localitatea cu acelasi nume din Judetul Timis si deține 172 de hectare, dintre care 42 sunt cu viță-de-vie. Aceste vițe de vie au fost cultivate în 2005 și 2009. Petro Vaselo este o vie biologic certificata unde strugurii, odată ajunși in pivnita, trec prin două selecții manuale pentru a îndepărta orice manunchi considerat impropriu. Dexteritatea vinificatorilor joaca un rol fundamental în evoluția de fermentație și rafinare. De-a lungul procesului de producție vinul este tratat în absența oricărui contact cu oxigenul; acest lucru permitand ca la sfârșitul fermentației sa nu se adauge nici un fel de antioxidant.

Produse inrudite (2)