Rom* | Italia | producator Roner Distilery* | Alcool: 40,0% vol. | Volum: 70 cl
note de degustare | Distilatul din mere Caldiff imbatraneste in butoaie folosite, imbogatindu-se cu note de fructe. Intalnirea dintre un distilat din mere si o melasa din centrul Americii genereaza note bogate de prune, scortisoara, struguri din care se fac stafide, migdale, care se impletesc cu note proaspete de mere din Tirolul de Sud generand o armonie de neegalat. Romul a fost invechit 3 ani.
aroma | fruct, condiment, aromat, rotund, bogat
* Gasesti informatii suplimentare in sectiunea Info Producator.
Atelierul de Cadouri VinPeNet | O astfel de sticla de gin premium poate fi un cadou potrivit (se pune intr-o punga cadou sau intr-o cutie speciala).
Surse: roner.com
Romul este o bautura alcoolica obtinuta prin distilarea zaharului din trestie fermentat sau a melasei, un produs secundar rezultat in procesul de fabricare al zaharului. Cel mai probabil, romul a fost produs, pentru prima data, in secolul al XVII-lea, in Caraibe, in insula Barbados.
Intalnim 3 tipuri principale de rom: White Label (alb, invhechit cel putin 1 an), Gold Label (auriu, pastrat in butoaie de stejar cel putin 3 ani), Dark Label (cel mai inchis la culoare si cel mai aromat). De obicei, taria este de 40 de grade, dar pot exista si romuri la care aceasta valoare sa urce pana la 75 de grade.
Cumpara si alte romuri premium
Surse: roner.com