Rom* | Italia | producator Roner Distilery* | Alcool: 52,0% vol. | Volum: 70 cl
note de degustare | Un rom afumat, intens, plin de arome si prospetime de smochine. Rotund, armonios, viguros pe palat. Acest rom cu notele sale de radacini din America Centrala, este distilat la Termeno, in Tirolul de Sud, prin distilare dubla in discontinuitate. Experienta mare in distilare a celor de la Roner Distilery, combinata cu melasa de calitate superioara, da nastere unui rom neobisnuit, ciudat, ce poate fi baut simplu sau in combinatii.
aroma | fruct, condiment, delicat, robust, sec
* Gasesti informatii suplimentare in sectiunea Info Producator.
Atelierul de Cadouri VinPeNet | O astfel de sticla de gin premium poate fi un cadou potrivit (se pune intr-o punga cadou sau intr-o cutie speciala).
Surse: roner.com
Romul este o bautura alcoolica obtinuta prin distilarea zaharului din trestie fermentat sau a melasei, un produs secundar rezultat in procesul de fabricare al zaharului. Cel mai probabil, romul a fost produs, pentru prima data, in secolul al XVII-lea, in Caraibe, in insula Barbados.
Intalnim 3 tipuri principale de rom: White Label (alb, invhechit cel putin 1 an), Gold Label (auriu, pastrat in butoaie de stejar cel putin 3 ani), Dark Label (cel mai inchis la culoare si cel mai aromat). De obicei, taria este de 40 de grade, dar pot exista si romuri la care aceasta valoare sa urce pana la 75 de grade.
Cumpara si alte romuri premium
Surse: roner.com