Transportul este gratuit pentru comenzi de peste 120 lei, livrate in Bucuresti | Livrare in aceeasi zi | Comanda la 0720.846.638
Doar persoanele care au implinit 18 ani pot comanda de pe vinpenet.ro!

Set 5 Pateuri Fine 5 x 65 gr | Edouard Artzner

Pozele produselor sunt cu titlu informativ. Eticheta produsului real poate fi usor diferita!

Set 5 Pateuri Fine 5 x 65 gr | Edouard Artzner


Cod produs: sv-artz-003
Disponibilitate: In Stoc

Pret:

100,00 LEI
Fara TVA: 91,74 LEI

Info produs

Set 5 Pateuri Fine 5 x 65 gr | Edouard Artzner

DESCOPERA SAVORILE RETETELOR ALSACIENE IN ACESTE TERINE SUCULENTE SI PARFUMATE. SETUL ESTE UN CADOU IDEAL PENTRU GURMANZI.

5x65g

  • 1 TERINA DIN MAGRET AFUMAT DE RATA

  • 1 TERINA CU RIESLING

  • 1 TERINA DE IEPURE SI PINOT NOIR

  • 1 MOUSSE DE RATA CU KIRSCH 

  • 1 RILLETTE DE GASCA 100%

    SUGESTIE DE PREZENTARE: ACEST TUB VA ALUNECA USOR IN ORICE COS PENTRU PICNIC; DE ASEMENEA, OFERA O MULTIME DE SORTIMENTE PENTRU UN PRANZ INTRE PRIETENI.

    CONSEIL DU CHEF: O PAINE NEAGRA PROASPATA VA FI ACOMPANIAMENTUL IDEAL PENTRU ORICARE DIN TERINELE EDOUARD ARTZNER. 

    INGREDIENTE:
    MOUSSE DE RATA CU KIRSCH DE ALSACIA: GRASIME DE RATA, FICAT SI CARNE DE RATA (25%), FICAT DE PASARE, APA, OU, SARE, KIRSCH (1%), PORTO, LAPTE PRAF, PROTEINA DE LAPTE, GELATINA, CONDIMENTE. CONSERVANT: NITRIT DE SODIU.
    RILLETE DE GASCA: CARNE DE GASCA, GRASIME DE GASCA, SARE, CONDIMENTE. CONSERVANT: NITRIT DE SODIU.
    TERRINE DE PIEPT AFUMAT DE RATA (20%): PIEPT AFUMAT DE RATA (20%), CARNE DE RATA, CARNE DE PORC, FICAT DE PASARE, GRASIME DE PORC, OU, APA, AMIDON DIN CARTOFI, SARE, PIPER NEGRU, PUDRA DE USTUROI. CONSERVANT: NITRIT DE SODIU.
    PATE DE FICAT CU RIESLING: GRASIME DE PORC, CARNE DE PORC, ALBUS DE OU, APA, AMIDON DE CARTOFI, RIESLING (2%), SARE, CONDIMENTE, CEAPA. CONSERVANT: NITRIT DE SODIU.
    TERINA DE IEPURE CU PINOT NOIR: GRASIME DE PORC, CARNE MACRA DE IEPURE (20%), FICAT DE PORC, APA, ALBUS DE OU, PINOT NOIR (2%), AMIDON DIN CARTOFI, SARE, CONDIMENTE. CONSERVANT: NITRIT DE SODIU.

    VALABILITATE:  2 ANI IN LOC USCAT SI RACOROS.

Pe vremea lui Napoleon Bonaparte, în Strasbourg, Philippe-Edouard Artzner, cofetar și comerciant, a deschis un magazin si o unitate de producție de foie gras în centrul orașului. Acolo, el a creat rețete gustoase și a devenit un veritabil setter de tendințe gastronomice.

În jurul anului 1850, fiul său Edouard, care a preluat conducerea afacerii, a devenit primul care a gătit foie gras în feluri de mâncare. Încălzit încet la temperatură scăzută, foie gras își păstra astfel calitățile și aroma.

Odata răcit, Edouard Artzner și-a acoperit pate-ul într-un strat de grăsime de gâscă, ceea ce a garantat o perioadă de pastrare de 2 până la 3 săptămâni, ceea ce nu era deloc putin pentru acele vremuri! Succesul considerabil pe care această nouă formă de conservare a avut-o a atras o clientela prestigioasa si a marcat lansarea Foie Gras în Franța și în restul lumii.

 

sursa: edouard-artzner.com

Produse inrudite (3)