Vin Alb | Sec | Tip Oxidativ | Palomino Fino | Jerez | Spania | Alcool: 15,0% vol. | Volum: 100 cl
note de degustare | Crescut in sistem solera (proces de invechire prin amestecarea fracționata in asa fel incat produsul final este un mix de varste de peste patru ani ), vinul este de culoare galbui-pal, cu miros delicat de migdale, cu gust sec si usor, neacidulat.
asociere culinara | Tapas si fructe de mare, sunca si branza usoara.
temperatura de servire | 5 - 7 grade Celsius.
Crama Gonzales Byass este unul dintre cei mai importanti producatori de Sherry, fiind recunoscuta in 2013 drept crama numarul 1 din Spania de catre World Association, Wines & Spirits, Writers and Journalists. A fost infiintata in 1835 de catre un tanar antreprenor de 23 de ani, ajutat si sfatuit de unchiul sau, brandul si imaginea acestuia din urma, Tio Pepe, devenind iconice pentru Spania. Desi este inca o afacere de familie, aflata la a cincea generatie de Gonzalez, aproximativ 250.000 de turisti din intreaga lume ii calca anual pragul pentru a afla cate ceva din minunatele taine ale productiei de Sherry.