Notice: Undefined variable: brand in /var/www/clients/client21/web37/web/vqmod/vqcache/vq2-catalog_controller_product_product.php on line 629 Triptic Feteasca Regala, Alba, Neagra 2018 | Velvet Winery | Dealu Mare
Transportul este gratuit pentru comenzi de peste 120 lei, livrate in Bucuresti | Livrare in aceeasi zi | Comanda la 0720.846.638
Doar persoanele care au implinit 18 ani pot comanda de pe vinpenet.ro!

Triptic Feteasca Regala, Alba, Neagra 2018 | Velvet Winery | Dealu Mare

Pozele produselor sunt cu titlu informativ. Eticheta produsului real poate fi usor diferita!

Triptic Feteasca Regala, Alba, Neagra 2018 | Velvet Winery | Dealu Mare

Producator: Velvet Winery | Dealu Mare
Cod produs: vn-vlv-001
Disponibilitate: In Stoc

Pret:

85,00 LEI
Fara TVA: 71,43 LEI

Info produs

Triptic Feteasca Regala, Alba, Neagra 2018 | Velvet Winery | Dealu Mare

Vin Alb | Sec | Cupaj din Feteasca Regala, Feteasca Alba si Feteasca Neagra | 2018 | DOC CMD Dealu Mare | Alcool: 13.5 % vol | Volum: 75 cl | producator: Velvet Winery | brand Triptic | podgoria Dealu Mare | regiunea viticola Dealurile Munteniei si Olteniei | Romania | Oenolog: Liviu Grigorica |
 
note de degustareCupaj de Fetească Regală, Fetească Albă și Fetească Neagră vinificat în alb de către Velvet WineryEste un vin de culoare galben pai cu buchet bogat și complex, care te duce cu gândul la dulceață de piersici ori cireșe albe condimentate cu piper roșu. Gustul este generos, rotund, aciditate plăcută, final prelung. Un vin armonios, proaspăt, rotund şi perfect echilibrat, cu un buchet complex de fructe albe, susţinute de o nuanță picantă de vanilie pe final. Aciditatea moderată a vinului și mineralitatea plăcută îi aduc o jovialitate aparte. Eticheta reproduce o lucrare a artistului Sorin Ilfoveanu.
 

asociere culinara | Recomandat alaturi peste la gratar, ficăței de pasăre cu ciuperci, 

temperatura de servire | 8 - 10 grade Celsius

note de vinificatiePentru vinurile din toate cele trei soiuri s-a utilizat doar mustul ravac, limpezit gravitațional la rece și fermentat la temperatură controlată de 14-16°C. Feteasca Regală a fost maturată în butoaie noi din lemn de stejar francez timp de 9 luni.