Transportul este gratuit pentru comenzi de peste 120 lei, livrate in Bucuresti | Livrare in aceeasi zi | Comanda la 0720.846.638
Doar persoanele care au implinit 18 ani pot comanda de pe vinpenet.ro!

Triptic Feteasca Regala, Alba, Neagra 2018 | Velvet Winery | Dealu Mare

Pozele produselor sunt cu titlu informativ. Eticheta produsului real poate fi usor diferita!

Triptic Feteasca Regala, Alba, Neagra 2018 | Velvet Winery | Dealu Mare

Culoare: alb
Gust: sec
Cupaje: cupaj alb
Tara de provenienta: Romania
Podgorie: Dealu Mare
Brand: Triptic | Velvet Winery
Regiune viticola: Dealurile Munteniei si Olteniei - RO
Anul de recolta: 2018
Treapta de calitate: Dealu Mare DOC CMD
Tarie alcoolica (% vol.): 13,5
Volum nominal: 75 cl

Producator: Velvet Winery | Dealu Mare
Cod produs: vn-vlv-001
Disponibilitate: In Stoc

Pret:

85,00 LEI
Fara TVA: 71,43 LEI

Info produs

Triptic Feteasca Regala, Alba, Neagra 2018 | Velvet Winery | Dealu Mare

Vin Alb | Sec | Cupaj din Feteasca Regala, Feteasca Alba si Feteasca Neagra | 2018 | DOC CMD Dealu Mare | Alcool: 13.5 % vol | Volum: 75 cl | producator: Velvet Winery | brand Triptic | podgoria Dealu Mare | regiunea viticola Dealurile Munteniei si Olteniei | Romania | Oenolog: Liviu Grigorica |
 
note de degustareCupaj de Fetească Regală, Fetească Albă È™i Fetească Neagră vinificat în alb de către Velvet WineryEste un vin de culoare galben pai cu buchet bogat È™i complex, care te duce cu gândul la dulceață de piersici ori cireÈ™e albe condimentate cu piper roÈ™u. Gustul este generos, rotund, aciditate plăcută, final prelung. Un vin armonios, proaspăt, rotund ÅŸi perfect echilibrat, cu un buchet complex de fructe albe, susÅ£inute de o nuanță picantă de vanilie pe final. Aciditatea moderată a vinului È™i mineralitatea plăcută îi aduc o jovialitate aparte. Eticheta reproduce o lucrare a artistului Sorin Ilfoveanu.
 

asociere culinara | Recomandat alaturi peste la gratar, ficăței de pasăre cu ciuperci, 

temperatura de servire | 8 - 10 grade Celsius

note de vinificatiePentru vinurile din toate cele trei soiuri s-a utilizat doar mustul ravac, limpezit gravitaÈ›ional la rece È™i fermentat la temperatură controlată de 14-16°C. Feteasca Regală a fost maturată în butoaie noi din lemn de stejar francez timp de 9 luni.