Transportul este gratuit pentru comenzi de peste 120 lei, livrate in Bucuresti | Livrare in aceeasi zi | Comanda la 0720.846.638
Doar persoanele care au implinit 18 ani pot comanda de pe vinpenet.ro!

Vigneron ECO Feteasca Neagra Baricat 2014 | Domeniile Franco Romane | Dealu Mare

Pozele produselor sunt cu titlu informativ. Eticheta produsului real poate fi usor diferita!

Vigneron ECO Feteasca Neagra Baricat 2014 | Domeniile Franco Romane | Dealu Mare

Culoare: rosu
Gust: sec
Soi Romanesc: Feteasca Neagra
Tara de provenienta: Romania
Podgorie: Dealu Mare
Brand: Vigneron | Domeniile Franco Romane
Regiune viticola: Dealurile Munteniei si Olteniei - RO
Anul de recolta: 2014
Treapta de calitate: Dealu Mare DOC CMD
Volum nominal: 75 cl

Producator: Domeniile Franco Romane
Cod produs: vn-dfr-011
Disponibilitate: In Stoc

Pret:

45,00 LEI
Fara TVA: 37,82 LEI

Info produs

Vigneron ECO Feteasca Neagra Baricat 2014 | Domeniile Franco Romane | Dealu Mare

Vin Rosu | Sec | Feteasca Neagra | 2014 | DOC CMD Dealu Mare | Volum: 75 cl  | producator Domeniile Franco Romane | podgoria Dealu Mare* - Sahateni | regiunea viticola Dealurile Munteniei si Olteniei | Romania | 

Societatea Domeniile Franco-Romane a fost înfiinţată în anul 2000 la iniţiativa lui Denis Thomas, proprietar şi vinificator în Bourgogne,cu ajutorul unei echipe de specialişti români şi francezi.
Domeniul cu cele 45 de hectare plantate pe terenuri în pantă şi terase, împreună cu cramă de vinificatie se regăsesc în centrul regiunii Dealu Mare, unde climatul este foarte asemănător cu cel din regiunea Bourgogne din Franţa. Conversia plantației la viticultura ecologică a început în anul 2003, iar în 2006 a fost obţinut primul vin certificat bio din România.
Tehnologia aplicată pe întreagă suprafaţă a domeniului este cultură bio-lunară. Sunt asociate astfel regulile agriculturii ecologice cu influenţă fazelor lunii, a mişcării sale de revoluţie siderale şi sinodale. Scopul acestui tip de cultură este de a favoriza respectul pentru mediu şi de a permite dezvoltarea biodiversităţii vegetale, animale şi microbiene utilizând forţele naturale. Rezultatul obţinut: sănătatea şi calitatea strugurilor. Aceştia sunt în continuare procesați folosind tehnologii tradiţionale, pentru a obţine vinuri de calitate superioară.

 

 

 

sursa: domeniilefrancoromane.ro

Produse inrudite (1)