Transportul este gratuit pentru comenzi de peste 120 lei, livrate in Bucuresti | Livrare in aceeasi zi | Comanda la 0720.846.638
Doar persoanele care au implinit 18 ani pot comanda de pe vinpenet.ro!

Budureasca Premium Zenovius 2018 | Dealu Mare

Pozele produselor sunt cu titlu informativ. Eticheta produsului real poate fi usor diferita!

Budureasca Premium Zenovius 2018 | Dealu Mare

Culoare: rosu
Gust: sec
Cupaje: cupaj rosu
Tara de provenienta: Romania
Podgorie: Dealu Mare
Brand: Budureasca Premium
Regiune viticola: Dealurile Munteniei si Olteniei - RO
Anul de recolta: 2018
Treapta de calitate: Dealu Mare DOC CT
Tarie alcoolica (% vol.): 14,5
Volum nominal: 75 cl

Producator: Budureasca
Cod produs: vn-bdr-017
Disponibilitate: Stoc zero

Pret:

46,00 LEI
Fara TVA: 38,66 LEI

Info produs

Budureasca Premium Zenovius 2018 | Dealu Mare

Vin Rosu | Sec | Cupaj din Cabernet Sauvignon 70% si Shiraz 30% | 2018 | DOC CMD Dealu Mare* | Alcool: 14.5 % vol. | Zahar rezidual: 1,3 g/lAciditate Totala: 5,42 g/l Volum: 75 cl | producator Budureasca* | gama Budureasca Premium* | podgoria Dealu Mare – Valea Budureasca | regiunea viticola Dealurile Munteniei si Olteniei | Romania

note de degustare Acest cupaj de Cabernet Sauvignon (70%) si Shiraz (30%) este un vin corpolent cu gust placut, puternic, echilibrat, de prune uscate si condimente. Culoare rosu rubiniu inchis cu arome intense de cirese si influente usoare de scortisoara. Un vin cu taninuri moi, catifelate ce confera un final matasos, lung. Pentru desavarsire , 40 % din acest vin a fost maturat in butoaie de stejar romanesc timp de 8 luni.

asociere culinara | Recomandat alaturi de preparate din piept de rata, vita sau berbec

temperatura de servire18 - 20 grade Celsius. 

* Gasesti informatii suplimentare in sectiunea Info Producator.

 

Atelierul de Cadouri VinPeNet | O astfel de sticla de vin premium poate fi un cadou potrivit (se pune intr-o punga cadou sau intr-o cutie speciala). Poate deveni un cadou gourmet daca i se alatura un preparat pe baza de carne de vita sau rata, toate de foarte buna calitate si ambalate corespunzator.

 

Surse: budureasca.ro, onvpv.ro

 

In inima podgoriei Dealu Mare se ridica insoritele coline ale viilor Budureasca – loc stravechi, cu radacini adanci in istoria si cultura vinului. Dovezile arheologice gasite in apropiere sugereaza ca acest loc are o traditie bogata in vinificatie, inca din vremea dacilor. Viile Cramei Budureasca se intind pe o suprafata de 275 hectare din care 250 de hectare au fost replantate, iar pe 30 de hectare au fost pastrate vitele vechi. Altitudinea pe care se intind aceste vii este cuprinsa intre 17m si 400m, iar conditiile de clima si sol favorizeaza in special productia de struguri negri.

Cumpara vinuri premium romanesti produse ce Crama Budureasca
 

Vinurile din gama Budureasca Premium sunt create special pentru sectorul Horeca, un segment de piata exclusivist. Se adreseaza in special celor care doresc sa bea un vin de colectie, vinificat exclusiv pentru specialisti. Aceste vinuri ies in editii limitate.

Pentru Budureasca Premium Zenovius 2014 strugurii de Cabernet Sauvignon au fost vinificati separat de cei de Shiraz. Culesul acestora a inceput tarziu pentru a se obtine vinuri cat mai consistente, iar strugurii au fost selectati pe masa speciala de sortare in vederea mentinerii unui nivel inalt de calitate a vinului. Ambele vinuri au fost maturate in baricuri din stejar american timp de 8 luni de zile.

Se spune despre Zenovius ca este autorul unora dintre tabulele dacice care contin informatii istorice unice despre originile dacice ale neamului nostru. Astfel Zenovius a fost detinatorul unui tezaur pe care l-a transmis generatiilor urmatoare prin intermediul tablitelor de plumb – unica biografie a Daciei si a poporului dac.

Cumpara vinurile premium romanesti care fac parte din colectia Budureasca Premium

 

Podgoria Dealu Mare, cel mai inchegat masiv viticol din Romania, detine 8 centre viticole reprezentative: Boldesti, Valea Calugareasca, Urlati, Ceptura, Tohani, Breaza - Buzau, Merei si Zoresti.

Cumpara de aici vinuri premium produse in Podgoria Dealu Mare

 

Dealu Mare DOC - Vin de calitate superioara, cu denumire de origine controlata (DOC), care se obtine din struguri recoltati de pe plantatii de vita de vie situate numai in perimetrul viticol al podgoriei Dealu Mare. Taria alcoolica dobandita trebuie sa fie de minimum 11,0% vol. CT - cules tarziu | reprezinta treapta de calitate a vinului data de continutul in zaharuri la recoltarea strugurilor (minim 220 g/l pentru vinuri albe, minim 213 g/l pentru vinuri rosii).

Gasesti aici vinuri premium cu denumire de origine controlata Dealu Mare DOC CT

 

 

Surse: budureasca.ro, onvpv.ro

 

Produse inrudite (4)