Transportul este gratuit pentru comenzi de peste 120 lei, livrate in Bucuresti | Livrare in aceeasi zi | Comanda la 0720.846.638
Doar persoanele care au implinit 18 ani pot comanda de pe vinpenet.ro!

Set 3 Pateuri Fine 3 x 65 gr | Edouard Artzner

Pozele produselor sunt cu titlu informativ. Eticheta produsului real poate fi usor diferita!

Set 3 Pateuri Fine 3 x 65 gr | Edouard Artzner


Cod produs: sv-artz-004
Disponibilitate: In Stoc

Pret:

63,00 LEI
Fara TVA: 57,80 LEI

Info produs

Set 3 Pateuri Fine 3 x 65 gr | Edouard Artzner

DESCOPERA SAVORILE RETETELOR ALSACIENE IN ACESTE TERINE SUCULENTE SI PARFUMATE. SETUL ESTE UN CADOU IDEAL PENTRU GURMANZI.

3x65g

  • 1 TERINA CU RIESLING

  • 1 TERINA DE IEPURE SI PINOT NOIR

  • 1 RILLETTE DE GASCA 100%SUGESTIE DE PREZENTARE: ACEST TUB VA ALUNECA USOR IN ORICE COS PENTRU PICNIC; DE ASEMENEA, OFERA O MULTIME DE SORTIMENTE PENTRU UN PRANZ INTRE PRIETENI.

    Conseil du chef: o paine neagra proaspata va fi acompaniamentul ideal pentru oricare din terinele Edouard Artzner. 

    Ingrediente:
    Rillete de gasca: carne de gasca, grasime de gasca, sare, condimente. Conservant: nitrit de sodiu.
    Pate de ficat cu Riesling: Grasime de porc, carne de porc, albus de ou, apa, amidon de cartofi, Riesling (2%), sare, condimente, ceapa. Conservant: nitrit de sodiu.
    Terina de iepure cu Pinot Noir: Grasime de porc, carne macra de iepure (20%), ficat de porc, apa, albus de ou, Pinot Noir (2%), amidon din cartofi, sare, condimente. Conservant: nitrit de sodiu.

    Valabilitate:  2 ani in loc uscat si racoros.

 

Pe vremea lui Napoleon Bonaparte, în Strasbourg, Philippe-Edouard Artzner, cofetar și comerciant, a deschis un magazin si o unitate de producție de foie gras în centrul orașului. Acolo, el a creat rețete gustoase și a devenit un veritabil setter de tendințe gastronomice.

În jurul anului 1850, fiul său Edouard, care a preluat conducerea afacerii, a devenit primul care a gătit foie gras în feluri de mâncare. Încălzit încet la temperatură scăzută, foie gras își păstra astfel calitățile și aroma.

Odata răcit, Edouard Artzner și-a acoperit pate-ul într-un strat de grăsime de gâscă, ceea ce a garantat o perioadă de pastrare de 2 până la 3 săptămâni, ceea ce nu era deloc putin pentru acele vremuri! Succesul considerabil pe care această nouă formă de conservare a avut-o a atras o clientela prestigioasa si a marcat lansarea Foie Gras în Franța și în restul lumii.

 

sursa: edouard-artzner.com

Produse inrudite (3)